Om Kennel Wysiwyg / Om os

Om os

WYSIWYG: - 'wiz-zee-wig - betyder what you see is what you get, eller: hvad du ser, er hvad du får.

Vi bor i landlige omgivelser nordvest for København. Vores hunde er familiehunde (de bor i huset sammen med os), jagthunde og kommer på jagtlige prøver.
  
Målet for avlen er sundhed, mentalitet, brugsegenskaber og eksteriør i nævnte
rækkefølge.
Det er vigtigt for os at hjælpe og følge vore hvalpe.
 
Min mand fik sin første Tysk Langhår i 1983 og jeg fik en Tysk Jagtterrier. I 1986 fik jeg min første Langhår (Zloty hed hun, for hun var ikke en krone værd!). Lige siden har vi kun haft Langhår. Langt de fleste af vores 3 Langhår, har vi hentet i Tyskland.
Jeg fik kennelmærke i 1988 og fik det første kuld hvalpe i 1989.
 
Jeg er 63 år, har boet det samme sted siden 1979, været gift med min mand af 1. ægteskab siden 1981*), arbejdet det samme sted siden august 1976 og som sagt har vi haft Tysk Langhår i over 30 år. Vi har det tredie laveste medlemsnummer i Langhårs-klubben. (jo, jeg er troast mod alt og alle - næsten da ! ...)
Jeg startede med at træne hunde i lokal jagtforening. Jeg har et jagthundedressur-instruktørbevis fra april 1989. I 1998 startede jeg under DKK (Dansk Kennel Klub) som elev på træningspladsen i Hillerød Slotspark og blev færdig som lydigheds-instruktør klasse 1 i 1999. Jeg kan også træne hvalpe, grundhunde og have et klikkerhold. Jeg er stadig træner i Hillerød. Endvidere er jeg lydighedsinstruktør i Gravhundeklubben og været der i 12 år.
 
*)Det betyder, at vi snart har været gift i 40 år!
 

Hexa (lever ikke mere), Daiwa og Gandhi.
Ida Thyssen | Bjellekjærvej 2, 3670 Veksø - Denmark | Tlf.: +45 20712268